GALA TROFEELOR ROMÂNIA 2000
Fundaţia „România 2000” şi ziarul „Ultima oră” au organizat pe data 15 mai 2013, într-un cadru cu totul şi cu totul deosebit, cea de-a XIII-a ediţie a Galei Laureaţilor, în care au fost premiate distinse personalităţi ale vieţii noastre publice. Desfăşurată sub augurul prestigiului şi al implicării sociale care caracterizează Fundaţia „România 2000”, al cărei preşedinte este Dr. Florea Dumitrescu, precum şi a obiectivismului şi corectitudinii cotidianului „Ultima oră” condus de Conf. Univ. Dr. Ion Marin, Decan al Facultății de Drept, Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion, manifestarea evidenţiază de fiecare dată valorile autentice, prin personalităţile cărora le acordă distincţiile.
Printre laureaţii ediţiei de anul acesta se numără directorul Teatrului Masca, actorul Mihai Mălaimare, prof. univ. Dr. Ion Spânulescu, preşedintele fondator al Universităţii Hyperion, preşedintele ING Romania-Mişu Negriţoiu, jurnalista Oana Georgescu, senatorul Dumitru Pelican, preșendintele SC Bucur Obor S.A – Gelu Manea. Au fost premiate şi importante personalităţi din lumea arabă: Preşedintele Senatului „Universităţii Lumina”- prof. Ragîp Gokcel, dr. Yashar Hassan Abbas HelmY, dar şi distinse nume din lumea sportului şi a afacerilor: Ionel Dănciulescu, Viorel Miloiu, prof.univ. General Ioan Sârbu şi prof.univ. Prorector al Academiei Naţionale de Informaţii Mihai Viteazu – Gheorghe Toma.
Oaspetele de onoare a fost Preşedintele Curţii de Conturi, politicianul Nicolae Vacăoiu, care într-una dintre ediţiile precedente a obţinut titlul de „Omul politic al deceniului”. Invitat pe scenă de către Octavian Ursulescu, prezentatorul acestui eveniment, politicianul a ţinut să adreseze un mesaj de felicitare la adresa Fundaţiei „România 2000” şi cotidianului „Ultima oră” pentru implicarea profundă în rezolvarea problemelor economice, educaţionale ale ţării. Finalul festivităţii de premiere a fost urmat de o receptie în care invitaţii au degustat numeroase specialităţi pregătite de cei mai buni bucătari ai hotelului Mari Vila.