Home » EVENIMENTE » Gabriel Boholț, student al Universității Hyperion, coordonează Festivalul de Film Etnografic

Gabriel Boholț, student al Universității Hyperion, coordonează Festivalul de Film Etnografic

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

imagesGabriel Boholț, student al Universității Hyperion, la Facultatea de Arte, secția Regie și Film,  este coordonatorul Festivalului Internațional de Film Etnografic-Zlatna. Autoritățile locale din orașul transilvănean Zlatna au acceptat să realizeze acest festival, de altfel, în prezent este singurul de acest gen din România, în baza unui proiect bine realizat de către Gabriel Boholț.

Din juriul festivalului, care se va desfășura în perioada 14- 16 iunie 2013, fac parte și numeroși profesori ai Universității Hyperion din București: maestrul Geo Saizescu ( președintele juriului), maestrul Alecu G. Croitoru și maestrul Călin Căliman. Toate informatiile despre festival, inclusiv datele tehnice de înscriere a filmelor în competiție se regăsesc pe site-ul festivalului: www.etnofilmzlatna.ro

Gabriel Boholț este unul dintre cei mai cunoscuți fotoreporteri din presa centrală. A obținut numeroase premii naționale și internaționale pentru fotografie și film, iar în toamna anului trecut a obținut premiul pentru „Cel mai bun film străin” la categoria Silent Film, în cadrul prestigiosului International Student Film Festival Hollyood, cu pelicula sa, intitulată „Maci de Bolero”.

În 2012 a obținut  premiul I şi Medalia de Aur a Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) la concursul fotografic „EVA XX”, desfăşurat la Slatina, România.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×