Home » EVENIMENTE » Expoziția „The Human Body” în România!

Expoziția „The Human Body” în România!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

the human bodyÎncepând cu 22 martie, bucureștenii au ocazia să vadă o expoziție pe cât de interesantă, pe atât de controversată. „The Human Body”, aflată în premieră în țara noastră, include 200 de cadavre disecate și aflate în diferite ipostaze! Exponatele prezintă o  perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra corpului omenesc şi a modului în care acesta funcţionează.

De ce strănutăm? De ce sunt şoldurile femeii mai mari decât cele ale bărbatului? Unde se află cele mai mici oase în corpul nostru? Care sunt efectele fumatului pasiv asupra fertilităţii? Care muşchi sunt mai puternici, cei ai femeii sau ai bărbatului? Care este rolul placentei? Unde se găseşte vertebra Atlas în corpul nostru? Dar tendonul lui Ahile? Ce este o scanare TC? De câte ori respirăm, în medie, pe minut? Colesterolul, bun sau rău? Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspuns vizitând expoziţia The Human Body”, anunţă organizatorii expoziţiei de cadavre umane.

Studenții beneficiază de reducere, aceștia putând intra să admire această expoziție cu doar 40 lei în timpul săptămânii, iar în week-end cu 50 lei.

Cei interesați trebuie să știe că tichetele se pot cumpăra online, prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau în două rate lunare, prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Expoziţia va putea fi vizitată, de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00, până pe 30 iunie, la Muzeul Antipa.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×