Home » EVENIMENTE » „Exerciții de imaginație: România, încă o sută de ani”- conferință susținută de filosoful Mihai Șora

„Exerciții de imaginație: România, încă o sută de ani”- conferință susținută de filosoful Mihai Șora

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Muzeul Național Cotroceni organizează joi, 26 aprilie 2018, de la ora 19.00, în Salonul Cerchez, cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectului „Conversații la muzeu”, intitulată „Exerciții de imaginație: România, încă o sută de ani.

Pornind de la aniversarea a 100 de ani de unitate națională, dar și de la o analiză a realității românești și a contextului global, filosoful Mihai Șora (invitat) și jurnalistul Matei Martin (moderator) ne vor propune câteva scenarii privind viitorul țării noastre.

Manifestarea se înscrie, alături de alte acțiuni, în calendarul pe care Muzeul Național Cotroceni îl propune publicului pentru Anul Centenarului, oferind un spațiu de dialog și reflecție.

Programul „Conversații la muzeu” a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuții deschise și pline de substanță, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte și idei despre evoluția societății românești în acest veac.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×