Home » EVENIMENTE » East European Comin Con, ediția a II-a

East European Comin Con, ediția a II-a

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

poza

Universitatea Hyperion susține și, totodată, încurajează participarea la cel mai important eveniment dedicat pasionaților de celebrele benzi desenate, animații, jocuri video, cât și seriale TV și filme – Convenția „East European Comic-Con 2014”  (E.E.C.C.). Acesta își va deschide porțile celei de-a 2-a ediții în perioada 09 – 11 mai 2014, la Romexpo & Hotel Pullman, București.

E.E.C.C., unul din cele mai așteptate evenimente ale anului 2014 din Estul Europei, va atrage în cele 3 zile de eveniment 15-25.000 vizitatori interesați de cinematografie, benzi desenate, jocuri video, jocuri de societate și tot ceea ce este nou și popular pe Internet.

Printre competițiile organizate la Comic-Con se număra celebrul concurs de costume Cosplay, unde participanții interpretează o mini-scenetă, purtând costumul unui personaj de bandă desenată, joc video, animație sau film și imitându-i cât mai exact gesturile și comportamentul; un concurs cu întrebări și răspunsuri (Quiz) pentru persoanele  pasionate de serialele TV, comics și jocuri video;  un concurs de talente bazat pe un concept specific și un concurs de desen.

La ediția de anul acesta, printre surprizele pregătite pentru participanți se numără și întâlniri cu actori din serialele preferate, care vor fi prezenți la eveniment, printre care: Jason Momoa (Game of Thrones), Sebastian Roche (Supernatural) și Natalia Tena (Harry Potter). Iar surprizele continuă și cu alți actori, cu regizori, autori, artiști și cosplayer-i. 🙂

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×