Home » EVENIMENTE » „Dansul puterii”- Ștefan Câlția în dialog cu Matei Martin la Muzeul Național Cotroceni

„Dansul puterii”- Ștefan Câlția în dialog cu Matei Martin la Muzeul Național Cotroceni

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Muzeul Național Cotroceni organizează miercuri, 27 iunie, de la ora 19.00,  în Salonul Cerchez, o întâlnire-eveniment în cadrul programului „Conversații la muzeu”.

Dialogul se va desfășura sub titlul „Dansul puterii” și îl va avea ca principal protagonist pe Ștefan Câlția, unul dintre cei mai importanți și valoroși pictori români contemporani. Jurnalistul Matei Martin va fi partenerul de discuție al artistului.

Această ediție are loc în contextul expoziției „Aici-Acolo. Estetica eternului acum”, deschisă până la data de 15 iulie, în Spațiile Medievale ale Muzeului Național Cotroceni.

Publicul este invitat, în preambulul conferinței, la un tur al expoziției, de la ora 18.30, unde va avea ocazia să admire și o operă a artistului Ștefan Câlția.

Expoziția cuprinde lucrări semnate de artiști români importanți care au creat în țară și diaspora, în ultimii o sută de ani.

Manifestarea se înscrie în calendarul evenimentelor pe care Muzeul Național Cotroceni le organizează în anul Centenarului.

Programul „Conversații la muzeu” a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuții deschise și pline de substanță, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte și idei despre evoluția societății românești în acest veac.

Înscrierile la conferință se fac la numărul de telefon 021/317.31.06 sau prin email, la adresa relatiipublice@muzeulcotroceni.ro, până luni, 25 iunie 2018, ora 10.00.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×