Home » EVENIMENTE » „Conversații la muzeu“, o nouă ediție la Muzeul Național Cotroceni

„Conversații la muzeu“, o nouă ediție la Muzeul Național Cotroceni

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Muzeul Național Cotroceni organizează joi, 27 septembrie, de la ora 19.00, în Salonul Cerchez, o nouă ediție a întâlnirilor din cadrul programului „Conversații la muzeu”.

Desfășurat sub titlul „Rolul industriilor creative în promovarea și valorificarea patrimoniului cultural”, dialogul îi va avea ca protagoniști pe Monica Stroe, antropolog și lector doctor la SNSPA, și pe Andrei Borțun, inițiatorul Romanian Design Week şi Cartierul Creativ. Discuția va fi moderată de jurnalistul Matei Martin.

Această ediție marchează Anul European ale Patrimoniului Cultural și finalizarea concursului de design de obiect Centenar Creativ, desfășurat de Muzeul Național Cotroceni.

Manifestarea se înscrie în calendarul evenimentelor pe care Muzeul Național Cotroceni le organizează în anul Centenarului.

Programul „Conversații la muzeu” a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuții deschise și pline de substanță, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte și idei despre evoluția societății românești în acest veac.

Înscrierile la conferință se fac la numărul de telefon 021.317.31.06 sau prin e-mail, la adresa evenimente@muzeulcotroceni.ro, până marți, 25 septembrie 2018, ora 10.00.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×