Home » Frontpage » Conferința „Armonie, Comunicare și Pace cu 3.7 miliarde de Femei din Lume” susținută de IWPG în București

Conferința „Armonie, Comunicare și Pace cu 3.7 miliarde de Femei din Lume” susținută de IWPG în București

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Grupul Internațional de Femei pentru Pace (IWPG) va organiza în data de 3 aprilie a.c., ora 9:00 conferința de pace pentru femei cu tema „Armonie, Comunicare și Pace cu 3.7 miliarde de Femei din Lume”.

IWPG a avut 30 de turnee în lume în ultimii șase ani pentru a anunța necesitatea păcii și pentru a promova armonia și comunicarea femeilor din întreaga lume. După cel de-al 30-lea turneu de pace din Asia și Oceania de luna trecută, IWPG va vizita România, țară care deține Președenția Consiliului Uniunii Europene. Vizita este special făcută pentru a crea o rețea de pace între femeile din țările member UE, incluzând România.

La conferință se va discuta despre rolul femeii în crearea păcii mondiale, direcțiile și soluțiile asupra calității vieții femeilor și despre garantarea drepturilor femeilor. În mod special, este de așteptat ca acesta să fie locul unde să fie introduce cele 10 Articole și 38 de Clauze ale Declarației de Pace și Încetarea Războiului (DPCW) care a fost proclamată în 2016, de către o organizație care lucrează în cooperare cu IWPG, HWPL (Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light). La conferință vor participa în jur de 500 de participanți, incluzând lideri ai grupurilor de femei din diferite sectoare din Europa și studenți ai Universității Hyperion din București.

Președinta IWPG Yoon Hyun-sook a spus „Această conferință este una specială pentru că este primul eveniment oficial al IWPG în România. Rețeaua femeilor din Europa care este dezvoltată prin intermediul acestui eveniment se va răspândi repede în jurul lumii. Doresc atenția și participarea femeilor din România și Europa în acest punct cheie”.

IWPG este un ONG pentru susținerea păcii mondiale, înregistrat la ONU ECOSOC, ce conduce numeroase inițiative cu viziunea de a proteja viețile de război și de a lăsa generațiilor viitoare ca moștenire o lume a păcii împreună cu 3.7 miliarde de femei din lume. Inițiativele IWPG includ susținerea DPCW, educația păcii pentru femei, răspândirea culturii de pace, susținerea reunificării pașnice a Peninsulei Coreene și restaurarea drepturile femeilor.

Cel de-al 31-lea turneu al păcii va avea loc în România unde IWPG și HWPL sunt invitate la evenimentul organizat de Ministerul Afacerilor de Externe al României și de Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului, reprezentat de domnul Emil Constantinescu.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×