Home » INFORMAȚII » Concurs de fotografie pentru studenții de la Jurnalism!

Concurs de fotografie pentru studenții de la Jurnalism!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

afis concursBiroul Parlamentului European din România organizează în perioada 1 februarie – 17 martie un concurs de fotografie care se adresează studenților la Jurnalism.

Din fotografiile înscrise în concurs, cele mai reușite 25 de serii vor fi publicate într-un catalog, iar fotografiile cele mai reprezentative din fiecare serie, alături de alte 35 de fotografii înscrise în concurs, vor fi prezentate în cadrul unei expoziții care va avea loc la începutul lunii aprilie în Spațiul Public European, str. Vasile Lascăr nr.31, București.

Autorii celor mai bune 5 serii fotografice vor merge la Bruxelles pentru două zile, unde se vor familiariza cu instituțiile europene și se vor întâlni cu Membri ai Parlamentului European.

Studenții de la Facultățile de Jurnalism interesați să participe la acest concurs trebuie să trimită o serie de 5 fotografii alb-negru sau color care se vor încadra într-una din temele date:

  • 2013 – Anul european al cetățenilor;
  • Unitate prin diversitate în Europa de azi;
  • Patrimoniul cultural european.

Pentru mai multe informații privind participarea la concursul de fotojurnalism “Obiectiv: Europa”, vă invităm să intrați pe site-ul Biroului de Informare al Parlamentului European în România www.europarl.ro.

Persoană de contact Cristina Cristoloveanu

Biroul de Informare al Parlamentului European

E-mail: epbucarest@europarl.europa.eu

Telefon: 021-405.08.80

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×