Home » Frontpage » Cea de-a X-a ediţie a conferinţei internaţionale ENEC s-a încheiat cu succes

Cea de-a X-a ediţie a conferinţei internaţionale ENEC s-a încheiat cu succes

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Universitatea Hyperion, în colaborare cu Institutul de Cercetare și Dezvoltare Hyperion și în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională București-Ilfov, a organizat cea de-a X-a ediție a conferinței internaționale ENEC (Econophysics, New Economy & Complexity), între 25 – 27 mai 2017, în sala de conferinţe a Universităţii Hyperion.

Scopul principal al conferinţei a fost acela de a oferi o oportunitate oamenilor de ştiinţă, cercetătorilor şi profesioniştilor din Econofizică, Noua Economie și Știința Complexității să se întâlnească și să prezinte articole originale și idei noi în domeniile menționate.

La această ediție au participat, pe lângă cercetători și profesori din România, numeroși oameni de știință din mai multe țări, cărora le adresăm mulțumiri pentru că au acceptat invitația la Conferința ENEC 2017 cu lucrări științifice valoroase.

Îi felicităm pe toţi participanţii care au prezentat lucrări la această ediţie aniversară, dar şi organizatorilor care au făcut posibilă desfăşurarea celor 10 ediţii ale conferinţei. Nu în ultimul rând, aducem mulţumiri colaboratorilor şi sponsorilor noştri, în special Agenţiei de Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov din România.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×