Home » APARIȚII MEDIA » Cartea „Politic și apolitic. Analize electorale” – de Florin Grecu, dezbătută în direct la Meridiane Publishing

Cartea „Politic și apolitic. Analize electorale” – de Florin Grecu, dezbătută în direct la Meridiane Publishing

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vă invităm să vizionați o dezbatere interesesantă despre volumul  „Politic și apolitic. Analize electorale” autor lect.univ.dr.Florin Grecu de la Facultatea de Științe Politice a Universității Hyperion  din București.

Cine privește de departe viața politică din România are uneori dificultăți de a înțelege ce întâmplă cu adevărat acolo. De aceea este cu atât mai merituoasă analiza politică a perioadei 2014 – 2020 făcută de tânărul politolog Forin Grecu, lector univ.dr. la Universitatea Hyperion din București.

Alături de el a participat la această discuție și fostul său dascăl, profesorul universitar Cristian Preda, decanul Facultății de Științe Politice al Universității București, fost deputat în Parlamentul European în perioada 2009 – 2019.
Discuția  moderată  de jurnalistul Petru Clej a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook Meridiane Publishing în data de 15 februarie, ora 19:00 .

Înregistrarea emisiunii este postată pe canalul YouTube al editurii Meridiane Publishing.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×