Home » EVENIMENTE » Cantoteca

Cantoteca

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

 

Studenții Facultății de Arte din cadrul Universității ,,Hyperion” București împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române București au susținut  recitalul de canto-muzică ușoară Cantoteca, sub coordonarea profesorului coordonator Alina Bondoc, pe 20 aprilie 2019.
Cantoteca este un scurt recital de canto-muzică ușoară în care studenții anului II de la actorie îmbină jocul actoricesc cu plăcerea de a cânta. În cadrul recitalului se ating mai multe genuri muzicale, dar si mai multe teme, cum ar fi iubirea, diversitatea umană sau fericirea infantilă. Tinerii interpreți și-au propus să transmită emoția și bucuria de a fi în fața publicului.
Interpreți: Izabella Demeter, Gabriela Enescu, Dragoș Gheorghieș, Antonia Guță, Andrei Marin, Alexandra Marinițu, Amelia Motea, Răzvan Omotă, Paul Pristavu, Emanuel Varga
Profesor coordonator: Alina Bondoc
Bucuria de a dărui prin artă este ceea ce ne poate uni, iar tinerii artiști sunt mereu entuziasmați să întâlnească publicul. Evenimentul a fost o etapă din studiul și munca lor.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Actualități, Radio France International, TV City, AGERPRESS, Agenția de Carte, IQool, Observator Cultural
Eveniment Facebook:

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×