Home » EVENIMENTE » Atelierul Digital – Hyperion | 3 noiembrie 2016

Atelierul Digital – Hyperion | 3 noiembrie 2016

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Specialiştii Google vin la Universitatea Hyperion pentru a discuta cu tinerii despre tehnicile şi uneltele de promovare online şi nu numai.

Participă gratuit la Atelierul Digital de 3 ore cu traineri certificaţi Google şi poţi face primii paşi spre certificarea în Digital Skills recunoscută la nivel european! Cursul va avea loc joi, 3 noiembrie 3016, începând cu ora 16.30, în Amfiteatrul 3 din Corpul B al Universității Hyperion (etaj 3), de pe Calea Călărași 169, București.

Elena Dobre este speaker-ul care va participa la Atelierul Digital – Hyperion. Aceasta este strategist în marketing online, trainer Certificat Google Adwords și Senior Trainer la Institutul de Marketing din București. Cu o experiență de peste 5 ani alături de clienți internaționali și mari companii din România, Elena s-a perfecționat în strategii PPC, Analytics și website usability. A gestionat unele dintre cele mai mari bugete de marketing online din România, pentru clienți precum eMag, Flanco, Autovit, OLX, Oriflame.

Rezervă-ți locul pe www.atelieruldigital.comla atelierul dedicat Univ. Hyperion, și participă la evenimentul organizat de organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea Hyperion.

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

După cursul offline ce va avea loc la Universitatea Hyperion, participanţii pot continua cursul online fără taxă, iar după parcurgerea a 23 de module de învăţare pot da examenul în urma căruia vor obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa şi recunoscută de toţi angajatorii Uniunii Europene.

Toate informațiile se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/events/576548522528811

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×