Home » EVENIMENTE » #ARtfel, expoziție de fotografie Agerpres

#ARtfel, expoziție de fotografie Agerpres

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

AGERPRES organizează o „ARtfel” de expoziție de fotografie, care îmbină fotoreportajul, documentarul video și realitatea augmentată și care poate fi vizitată  până pe 10 decembrie, la Palatul Suțu – Muzeul Municipiului București.

Vernisajul expoziției va avea loc luni, 27 noiembrie, de la ora 18:30, și va fi filmat de Hyp TV, televiziune Hyperion.

Printre fotografiile expuse se vor regăsi unele dintre cele mai bune imagini realizate de fotoreporterii AGERPRES, în ultimul an, atât în țară, cât și la evenimente internaționale. De la Jocurile Olimpice de la Rio la misiunea în teatrul de operații din Afganistan și la vizita președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă, de la vizita prințului Charles în România la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca, expoziția de fotografie „ARtfel” aduce în prim-plan cele mai importante momente surprinse de fotoreporterii Agenției Naționale de Presă.

Cu ajutorul aplicației mobile AGERPRES AR, ce poate fi descărcată gratuit din Google Play (https://goo.gl/V3pu2y) și App Store (https://goo.gl/rSvCWa), cei interesați vor descoperi povestea din spatele imaginilor, dar și teasere dintr-un proiect special pe care Agenția Națională de Presă îl pregătește cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

În contextul vernisării expoziției, AGERPRES va lansa și noua pagină de Instagram — 100deRomania — un proiect dedicat aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, în cadrul căruia Agenția Națională de Presă va promova cele mai bune fotografii care reflectă evoluția României.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×