Home » EVENIMENTE » Adela Mărculescu premiată de conducerea Universității Hyperion

Adela Mărculescu premiată de conducerea Universității Hyperion

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

55 de ani de carieră artistică și 81 de ani împliniți, pe care celebra actriță Adela Mărculescu, profesor emerit la Facultatea de Arte a Universității Hyperion i-a sărbătorit sâmbătă, 21 decembrie 2019, în prezența unui public elitist, jucând pe scena teatrului Teatrelli, piesa Contesa, regizată cu măiestrie de Dan Tudor, conf.univ.dr. la aceeași Universitate Hyperion.

O actriță cu har, o profesionistă, dar și o profesoara desăvârșită, distinsa doamnă Adela Mărculescu este modelul perfect pentru studenții de la actorie, pe care-i pregătește cu același devotament manifestat pe scena teatrului, de o viață!

În semn de recunoaștere și prețuire, Elena Spânulescu, Directorul de Imagine Instituțională și Sever Spânulescu, Rectorul Universității Hyperion, invitați la aniversarea celor 81 de ani, i-au decernat din partea conducerii Universității, „Diploma de Excelență pentru întrega carieră artistică și pedagogică de succes ” împreună cu cele mai calde urări de La Mulți Ani , sănătate, prosperitate și o carieră cât mai longevivă în teatru!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×