DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2024 – 2025 LA UNIVERSITATEA HYPERION DIN BUCUREŞTI
„2024-2025, pentru speranță și împliniri
Pentru mine, fiecare toamnă vine cu aceeași bucurie a începutului de an universitar. Bucuria de a fi împreună: profesori și studenți. Proiecte noi, speranțe reînnoite, motivate de faptul că Universitatea Hyperion din București, în cei 34 de ani pe care deja i-a împlinit, și-a dovedit performanța. Foștii noștri studenți sunt acum profesioniști de vârf în domeniile pentru care s-au pregătit și contribuie la bunul renume al UHB.
Datorită acestei imagini consolidate în ani de muncă, implicare necondiționată și dragoste pentru cei care vin să învețe, cifra de școlarizare ne menține ca importanță în primul eșalon al universităților din România.
Este momentul să-i felicităm pe „boboci” pentru alegerea făcută și să le urăm tuturor studenților SUCCES în anul universitar 2024-2025.
Să rămânem în sănătate și pace, pentru că restul depinde doar de noi!”
Conf. univ. dr. Marina Roman, decanul Facultății de Jurnalism
„Rostul Universității este, generic vorbind, acela de a oferi cunoaștere. Un set de cunoștințe care îi ajută pe tineri să înțeleagă lumea, așa cum a fost și așa cum este, și să nu se lase ispitiți ori amăgiți de abordările superficiale.
Totodată, Universitatea este cadrul în care studenții deprind abilitățile profesionale menite a le facilitatea găsirea unui drum în viață potrivit aspirațiilor lor.
La fel de important este spiritul universitar în care tinerii se dezvoltă și își conturează personalitatea: modul cum gândesc, comportamentul și afirmarea lor în societate.
Universitatea Hyperion este o comunitate academică în care toate aceste deziderate sunt ținta activității de zi cu zi: stimularea curiozității de a cunoaște a tinerilor care au ales să învețe aici, dobândirea de cunoștințe specifice domeniului ales, promovarea valorilor spirituale înalte și a unor modele morale autentice.
Studenților nu le rămâne decât să valorifice la maximum anii petrecuți în Universitate, în așa fel încât drumul lor în viață să atingă atât starea de bine, des invocată ca formă de realizare, cât mai ales sentimentul împlinirii personale.”
Conf.univ.dr. Liana Ionescu, Facultatea de Jurnalism