Home » EVENIMENTE » Universitatea Hyperion participă la Summer Bazar

Universitatea Hyperion participă la Summer Bazar

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

10426443_644131839001351_1643276618_oUniversitatea Hyperion, reprezentată de trupa de teatru Arthesium, participă la prima ediție a evenimentului Summer Bazar, care începe pe 27 iunie. Vă invităm așadar la standul nostru de la Romexpo, pentru a avea parte de momente artistice inedite, dar și pentru a primi informații ultile despre facultățile și specializările Universității Hyperion.

Centrul Expozițional ROMEXPO pregătește trei ediții ale Târgului estival de bunuri de larg consum – Summer Bazar, iar prima dintre ele va debuta la sfârșitul acestei luni.

Astfel, pe parcursul celor trei zile de weekend, locuitorii Capitalei sunt așteptați la ROMEXPO cu reduceri de până la 50% la produsele și serviciile prezentate, dar și cu bună-dispoziție pe măsură.

Peste 70 de firme care expun antichități, decorațiuni interioare, produse hand-made, produse tradiționale și bio, diverse băuturi, dulciuri, produse apicole, produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și accesorii, artizanat și cadouri, vor fi de găsit în cadrul Summer Bazar.

În plus, vizitatorii vor mai avea parte de flash mob-uri antrenante, cursuri de teatru, face-painting, schițe, momente și monologuri celebre, portrete, caricaturi și demonstrații barista.

„Ne dorim să oferim bucureștenilor variante complete pentru petrecerea timpului liber. Tocmai de aceea, în această vară la ROMEXPO am pregătit Summer Bazar – un loc destinat cumpărăturilor atât pentru doamne, cât și pentru domni, dar și momente speciale care vor anima atmosfera. Suntem convinși că după-amiezele toride ale acestei veri vor fi mai plăcute la Summer Bazar”, declară Cătălin Trifu, Director General ROMEXPO S.A.

Între 27 și 29 iunie, va avea loc prima ediție a Summer Bazar – Târg estival de bunuri de larg consum, un eveniment ce promite oferte fără egal în materie de cumpărături și concursuri, momente muzicale și demonstrații.

Universitatea Hyperion și Arthesium sunt și parteneri ai Summer Bazar, evenimentul verii în București.

Programul de vizitare este următorul:

27 – 29 iunie 2014, între orele 12.00 – 20.00

Intrarea este LIBERĂ!

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la acest eveniment, accesați:

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×