Home » CAMPANII » Dan Pița demarează castingul pentru noul său film

Dan Pița demarează castingul pentru noul său film

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vă invităm să luați parte la un proiect cinematografic unic, “BRÂNCOVEANU”, produs de Apollo AV Production în colaborare cu Asociația Pentru Sprijinirea Producției de Film și Asociația Filmului Istoric.

Noul film de ficțiune semnat Dan Pița este o parabolă despre onoare și caracter, inspirată din realitatea secolului al XVIII-lea, ce îl are în prim-plan pe domnitorul Constantin Brâncoveanu și drumul său către desăvârșirea personală și spirituală.

Castingul se desfășoară în perioada 5 aprilie – 15 iunie 2022, în București, în prezența regizorului. Preselecția va avea loc pe platforma TheCastList.com. Se caută actori români profesioniști de teatru și cinema, consacrați sau mai puțin cunoscuți, absolvenți sau tineri aspiranți cu vârste cuprinse între 10 și 70 de ani (conform fișei personajului).

Candidații sunt invitați să aplice online pe www.thecastlist.com, la anunțul dedicat, aici: https://thecastlist.com/casting-calls/ACTORI-683.

The Cast List este o platformă de casting online, care oferă complet gratuit posibilitatea actorilor profesioniști și neprofesioniști de a se promova în cadrul proiectelor, prin creearea unui profil de prezentare și prin facilitarea înscrierii la preselecție, punând, în același timp, accentul pe profesionalism, simplificarea comunicarii și egalitatea șanselor de a primi un rol.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×