Home » EVENIMENTE » Balul nostru, seara voastră! Un spectacol asigurat de Universitatea Hyperion

Balul nostru, seara voastră! Un spectacol asigurat de Universitatea Hyperion

46 Flares Filament.io 46 Flares ×

537019_732680553432839_1189922074_nSe apropie cu pași repezi cel mai așteptat eveniment al Universității Hyperion din această toamnă: Balul Bobocilor, ediția 2013. În seara de 26 noiembrie va predomina spectacolul, buna dispoziție, frumusețea și carisma. Nu va lipsi nici competiția! 8 fete, una mai frumoasă ca cealaltă, vor încerca să demonstreze că fiecare merită titlul de Miss Boboc U.H. 2013. Nici băieții nu se vor lăsa mai prejos. Cei 8 flăcăi, aleși pe sprânceană, vor face tot ce le va sta în puteri astfel încât să impresioneze juriul, iar pe parcursul celor trei probe se vor „lupta” pentru titlul de Mister Boboc U.H. 2013 sau mai simplu de atât: cel mai frumos băiat din această generație de studenți ai Universității Hyperion.

SuperChill

Dincolo de fete și băieți frumoși, toți cei prezenți la evenimentul din Clubul Player se vor bucura de muzică, dans, teatru și show din plin. „SuperChill”, o trupă lansată recent pe piața muzicală din România, va deschide Balul Bobocilor cu un spectacol inedit. Membrii formației promit să îi surprindă pe cei prezenți la bal cu… multă muzică, culoare și energie. Ce înseamnă „SuperChill”? Înseamnă educaţie prin artă. De altfel, proiectul „SuperChill” are toate ingredientele necesare pentru a cunoaște succesul: muzică de calitate, percuție, dans, vitalitate și energie pozitivă cât cuprinde, toate într-un show susținut de o echipă tânără și ambițioasă. Imagini cu trupa și prezentări video găsiți pe pagina de Facebook a formației. Proiectul „SuperChill” este coordonat de Robert Diaconeasa, absolvent al Facultății de Jurnalism, Hyperion.

arthesium

În ordinea prezentărilor, pe scena Balului Bobocilor va urca și Cosmin Cornici împreună cu 6 membri ai trupei de teatru „Arthesium”. Aceștia ne vor suprinde cu un moment de carnaval cu totul și cu totul special. Despre Cosmin trebuie să știți că este student în anul II la Facultatea de Arte a Universității Hyperion și, pentru că are actoria în sânge, s-a ambiționat și a fondat propria trupă de teatru: „ARTHESIUM. 35 de elevi de liceu fac parte din această trupă, iar obiectivul lui Cosmin este unul precis: educație prin teatru.

gia energia

Deși pasionată de jurnalism, Gia Tudoran nu a lăsat deoparte în timpul facultății o altă mare pasiune de-a ei: muzica. Energică din fire, și-a luat un nume de scenă care o reprezintă: EnerGIA . A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul U.H. anul trecut și de atunci a lansat mai multe piese și se bucură de fiecare concert în parte. La Balul Bobocilor ne va încânta cu piesele „Good Morning”, „Motivation”, „Freestyle – Niggaz in Paris” și „B-boying”.

antoniaa

Cel mai așteptată prezență a serii va fi fără doar și poate ANTONIA, care este și special guest-ul acestui bal. La ora 23.30 frumoasa cântăreață de 24 de ani vă va încânta pe toți cei prezenți cu hit-urile „Morena”, ”Marrionette”, „Jameia”, „Marabou”, „Hurricane”, dar și cu alte piese de succes interpretate 100% LIVE. Cu mesajul „let’s party on and on”, Antonia , una dintre cele mai bine cotate cântărețe ale momentului, vă așteaptă pe toți la o distracție studențească de zile mari.

in culise

Ce credeți că iese atunci când se întâlnește un american cu un… manelist? Va spunem noi: o atmosferă de zile mari. Așa că nu trebuie să îi ratați pe 26 noiembrie pe Americanu’ și Manelistu’, personaje interpretate de Ștefan Nistor și Florin Frățilă, membri ai trupei „În Culise”. Împreună cu alți colegi asigură serile de relaxare și umor ale tuturor celor care merg în Teatrul Pub În Culise. Scenele de umor ale celor doi actori tineri, absolvenți și ei ai Universității Hyperion, vă vor face să râdeți cu gura până la urechi. Garantăm!

the fusion Dacă v-ați uitat la show-ul de talente „Românii au talent” cu siguranță i-ați văzut pe cei de la Blockbuster Crew. Printre aceștia se remarca și Ștefan Ungureanu, absolvent de Jurnalism la Hyperion, care este acum membru al trupei de dans „The Fusion”. Pe scena Balului Bobocilor, la această ediție, veți asista la demonstrații de hip-hop dance pe care nu le vedeți în fiecare zi. Responsabilă de moment este trupa The Fusioncare, mai mult ca sigur, va câștiga aprecierea publicului.

Acest eveniment este recomandat de UTV 🙂 Vă așteptăm! 

46 Flares Twitter 0 Facebook 46 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 46 Flares ×

comments

  1. […] Vă așteptăm cu drag în Clubul Player la “ Balul nostru, seara voastră! Un spectacol asigurat de Universitatea Hyperion “. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

46 Flares Twitter 0 Facebook 46 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 46 Flares ×