Home » CAMPANII » Admitere online 2021 la Universitatea Hyperion

Admitere online 2021 la Universitatea Hyperion

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

La  1 iunie 2021Universitatea Hyperion  acreditată prin legea 275/2002, a dat start înscrierilor în anul universitar 2021-2022.

Oferta educațională 2021  acoperă o paletă completă de specializări și competențe a căror alăturare  creează permanent oportunităţi de progres interdisciplinar și creșterea ratei de absorbție pe piața muncii, principalul obiectiv al Universității Hyperion.

Dovada o reprezintă zecile de mii de absolvenţi ai Universităţii Hyperion  ce alcătuiesc deja o comunitate solidă, vizibilă şi cu un cuvânt important în cele mai diverse domenii.

Viitorii studenți vor beneficia de  17 programe de licență, 16 programe masterale acreditate 

1.Înscrierea pentru admiterea 2021 se va putea face atât la secretariatul general al Universității Hyperion din Calea Călărași nr. 169, parter, corp A, sector 3între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri,  9:00 – 14:00, sâmbăta și duminica (din 1 iulie), cât și online accesând Formularul de Înscriere online pentru admitere în Facultate  pentru programele de licență/master  . 

2.Candidații vor fi admiși la programele de licență pe baza mediei obținute la examenul de bacalaureat, iar rezultatele după prima sesiune de admitere vor fi afișate la 30 iulie 2021.

3.Candidații admiși își pot rezerva locul, dacă trimit la adresa de E-mail  secretariat @ hyperion.ro  dovada achitării  primei rate din taxa de școlarizare, eliberată online prin bancă, sau de casieria Universității Hyperion,  în ordinea cronologică a efectuării plății și în limita locurilor disponibile, la Facultatea la care s-au înscris.

4.Până la 15 septembrie 2021 candidații  admiși se pot  înmatricula la programele de licență sau master, dacă depun  la secretariatul general al Universității Hyperion, dosarul (format plic)ce conține următoarele acte:

 • Diploma de bacalaureat (în original + copie xerox) sau adeverinţă eliberată de liceu (în original, pentru candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunile din 2021 în care se menţionează media generală, mediile obţinute în anii de studii, termenul de valabilitate şi faptul că nu a fost eliberată diploma de bacalaureat);
 • Certificat de naştere, în original + copie xerox;
 • Certificat de căsătorie, în original + copie xerox (pentru candidatele căsătorite);
 • CI/BI, în original + copie xerox;
 • Adeverinţă medicală eliberată în ultimele 12 luni, în original;
 • 3 fotografii color tip buletin;
 • Chitanţa de achitare a taxei de înscriere de 150 lei și chitanța achitării a cel puțin  o rată din taxa anuală de școlarizare  2021-2022, la Facultatea la care v-ați înscris, eliberată  fie de casierie, parter, corp B, fie online/ prin bancă, pentru  Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI
  CUI: 2836240
  CONT IBAN: RO48 RNCB 0074 0292 1590 0001
  Banca: BCR – SECTOR 3
  La detalii de plată se completează obligatoriu cu:
  Numele și prenumele, eventual CNP-ul, Facultatea, Specializarea, taxa de înscriere de 150lei, taxă de școlarizare (rata I sau taxa integrală pentru 2021-2022)    ;
 • Diploma de licenţă în original + copie xerox sau adeverinţă de absolvire, în original, pentru absolvenţii care doresc să urmeze cursurile unei a doua facultăţi;
 • Contract de școlarizare/fișă înscriere.
  5.Înscrierile pentru a doua sesiune de admitere vor continua până la 25  septembrie 2021, cu posibilitatea prelungirii până la completarea locurilor disponibile.
 • Înscrie-te și tu la Universitatea Hyperion, suntem aici pentru tine!
 • Taxe de scolarizare în anul universitar 2021-2022
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

comments

 1. Dochita Marius-Gabriel spune:

  Bună ziua ! Sunt interesat să aplic la un program de licență și din ce am citit pe internet scria ca se pot inscrie si persoane fara diploma de bacalaureat.
  Pe mine m-ar interesa sectiunea Agent Vamal, si daca se poate fara diploma de bacalaureat ? Multumesc !

 2. Ciobanu Cristina spune:

  Nu gasesc nicăieri data la care se afișeaza rezultatele examenului din iulie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×